voor Docenten_

Intakegesprek
We bepalen altijd samen met de school met welk level we starten. We houden hierbij rekening met eerder uitgevoerde lesprogramma's op het gebied van programmeren en computational thinking en andere ervaringen die scholen en leerkrachten hebben met de materie. Neem contact op via het formulier.

Trainingen
De klassikale en zelfstandige lessen zijn uitvoerbaar door groepsleerkrachten en docenten zonder voorkennis van ICT of programmeren. Toch snappen wij dat je als docent misschien graag wat extra codepower hebt voordat je aan De Creatieve Code begint.
Daarom bieden wij docententrainingen aan die aansluiten bij het level dat je met je klas gaat doen. In de training wordt ingegaan op het creatieve proces bij programmeren en worden diverse praktische handvatten aangereikt.

Inspiratiesessies
Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je eerst meer weten, kom dan naar een van onze inspiratiesessies. Wij geven je dan in twee uur genoeg input en inspiratie om je team of directie te overtuigen van het belang van De Creatieve Code en hoe je het op jouw school kunt implementeren.

Houd www.mu.nl in de gaten voor data en tijden.

Een Inspiratiesessie organiseren op je eigen locatie? dat kan ook. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kosten
Al het lesmateriaal van onze leerlijn is gratis na het volgen van de docententraining. Zo kunnen we de kwaliteit van de leerlijn borgen. De prijzen van de kunstenaarsworkshop zijn afhankelijk van workshop en groepsgrootte. Voor de exacte prijzen voor docententraining per level en de kunstenaarsworkshops, neem contact op via het aanmeldformulier.

Er zijn mogelijkheden om deze kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Voor scholen in Eindhoven via Cultuurstation, Provincie Noord-Brabant via De CultuurLoper van Kunstbalie, scholen in Breda via de Cultuurwinkel, gemeente Amsterdam via Coding4Amsterdam, etc. . Informeer zelf naar de lokale mogelijkheden.

Materiaal huren Voor het huren laptops, neem contact op met Techniekbieb voor de mogelijkheden, www.techniekbieb.nl